Welkom bij BestHotelOffers.net!

 

BestHotelOffers.net is een gateway naar andere hotel en reis websites. Wij vergelijken de sites om voor u de beste prijs te vinden. Als u gevonden heeft wat u zoekt, zult u op die website uw kamer boeken. Het is compleet veilig. Wij nemen alleen de grote, betrouwbare websites in ons bestand op.

BestHotelOffers.net is een zoekmachine, wij verkopen geen hotelkamers en maken geen reserveringen. Wij doorzoeken alle online hotelreservering sites en vinden voor u de beste prijs om te reserveren. U boekt dan direct bij de website waar we voor u de beste prijs hebben gevonden. BestHotelOffers.net is gratis te gebruiken. Wij maken geen prijzen voor hotelkamers en voegen niets toe aan de prijzen die gevonden worden in onze zoekmachine.

Nadat u de gewenste aanbieding heeft gevonden, wordt u naar de site gebracht van de hotelaanbieder, waar u op hun website uw reservering kan voltooien. BestHotelOffers.net houdt geen gegevens bij van uw reservering en heeft niet de mogelijkheid om reserveringen te maken of te veranderen. Wij kunnen geen extra hotel informatie verschaffen zoals telefoonnummers of e-mailadressen. Vragen over boekingen, wijzigingen of annuleringen dienen gericht te worden aan de website van de hotelaanbieder.

Wij wensen u een onvergetelijk verblijf!

 

Het BestHotelOffers Team

BestHotelOffers BV
Achtergracht 27a
1017WL Amsterdam
The Netherlands
CoC: 56982879
VAT: NL852389334B01

hotels
Over ons
© 2010 - 2019 BestHotelOffers B.V.